Rookmelders zijn een belangrijke schakel in uw veiligheidsplan. Zij waarschuwen u zodat u nog tijd heeft om het pand te verlaten. Rook kan verstikken of u het zicht ontnemen bij het vluchten. Zaak dus om middels goede rookmelders tijdig gewaarschuwd te worden bij brand. Onze rookmelders zijn hoogwaardige melders die worden aangesloten op het lichtnet en bovendien een back up hebben door een 9 volts batterij met een lange levensduur. Zij kunnen bedraad gekoppeld worden of draadloos zodat men overal in het pand gewaarschuwd wordt bij een beginnende brand. Goede rookmelders kunnen levens redden; vergeet ze niet! Wij leveren: EI, Fire Angel, X-Sense, HS en Cavius.

EI     EI heeft een uitgebreide range aan goede betrouwbare melders. Ze zijn leverbaar op batterij, lichtnet, bedraad gekoppeld of radiografisch                                          gekoppeld.

               Fire Angel heeft eveneens een uitgebreid scala aan melders en is iets voordeliger geprijsd dan EI.

     X sense rookmelder XS01 01 1024x1024jpg        X-Sense is een minder bekende producent maar is met zijn prijs/kwaliteit verhouding een interessante kandidaat.

             HS levert simpele goedkope rookmelders. Prima voor de kleine beurs.

Rookmelder van het merk CaviusCavius is een innoverend merk op het gebied van rookmelders. Zij hebben nu een assortiment van melders die alle met elkaar draadloos communiceren. Radiografisch communiceren zij met elkaar maar ook met de Hub welke u op uw router aansluit. Via een app op uw telefoon wordt u van de status en de gebeurtenissen op de hoogte gehouden. Het gaat hier niet alleen om rookmelders maar ook om hittemelders, Co melders, watermelders en inbraakalarmering in de vorm van bewegingsmelders en raam- en deur magneetcontacten. Dit alles draadloos dus geen draden trekken door het pand. Op deze wijze heeft via uw mobiel een hele wireless alarmfamily onder controle.

U kunt anderen uitnodigen voor de app zodat ook bijvoorbeeld uw buurman wordt gewaarschuwd als er brand is of wordt ingebroken.

     Het hele pand beschermt met de juiste melders.   Draadloos magneetcontact voor ramen en deuren    Draadloos systeem voor verschillende meldingen   Cavius  draadloze bewegingsmelder 

Voor een brochure en prijslijst klik hier.

Lees ook het laatste nieuws over rookmelders.