Paard in de wei en brandblusser

Omdat er in ieder bedrijf wel blussers en/of haspels aanwezig zijn heeft Fero een groot scala aan klanten. Dit varieert van een klein winkeltje tot aan een grote fabriek. Hieronder geven we wat voorbeelden van Fero klanten.

Bij Fuite Kalverenmesterij in Schuinesloot heeft Fero de moderne stallen en alle gebouwen beveiligd met brandblussers. Buiten hangen ze in kunststof boxen zodat ze lang meegaan en beschermd zijn tegen weersinvloeden. Niet alleen heeft deze klant nu voldoende van de juiste blussers binnen bereik hangen maar zij voldoen daarmee ook aan alle mogelijke eisen van partijen zoals de verzekering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vooraanzicht Hotel D' Olde Heerd in Balkbrug Wij verzorgen alweer jaren de brandbeveiliging in Hotel D' Olde Heerd in Balkbrug. Niet alleen zorgen we dat de brandblussers en haspel in goede staat verkeren maar ook wordt ieder jaar de noodverlichting in dit mooie hotel door ons nagekeken zodat gasten ten alle tijden de weg naar buiten kunnen vinden.

 

 

 

 

 

 

Bij Barns Choppers in de Krim kunt fantastische Harley Davidsons kopen en laten onderhouden. Ook hier hebben we ervoor gezorgt dat er een goede brandblussers binnen handbereik zijn.