Wij keuren uw brandblussers en haspels. Ook voor advies en plaatsing van nieuwe apparatuur hoeft u niet verder te zoeken. Hier bent u op de juiste plek voor goede kwaliteit voor een lage prijs. We keuren niet alleen kleine blusmiddelen maar ook noodverlichting, rookmelders, brandkranen en verbandtrommels. Wij werken vanuit Balkbrug en bedienen de provincies: Overijssel, Drenthe, Gelderland en Utrecht. Lees wat klanten vinden.

Keuren blusmiddelen

Voor het keuren van brandblussers en brandslanghaspels bent u hier op de juiste plek. Wij komen na een afspraak bij u langs en keuren de apparaten op locatie. Fero is een KIWA/REOB erkend bedrijf.

Goede prijzen en snelle service.

Testen noodverlichting

Ook de noodverlichting heeft onderhoud nodig. Behalve de jaarlijkse test verzorgen wij ook het vervangen van de T.L.-buis en de accu of doen we een complete vervanging van het armatuur door LED.

Controle verbandtrommel

Volgens de Arbowet dient de verbandtrommel(inhoud) compleet en goed van datum te zijn. Dit bijhouden is een vervelend en tijdrovend karweitje. Goede reden om ook dat door ons te laten doen.

Controle droge blusleiding

Bij een droge blusleiding dienen ieder jaar de brandkranen gecontroleerd te worden en wordt de leiding 1 x per jaar in zijn geheel hydrostatisch beproefd(druktest).

Blusdekens

Blusdekens zijn een belangrijk blusmiddel voor zowel bedrijven als particulieren. Ze kunnen u tegen de vlammen beschermen bij het vluchten, ze kunnen worden gebruikt in de keuken bij vlam in de pan of om brandende kleding mee te doven.

Vluchtladders

Vluchtladders zijn een uitkomst als de normale vluchtweg verspert is door brand of obstakels. Met deze universele ladder kunt u op een veilige toch het pand verlaten.

Rookmelders

Rookmelders vormen een zeer belangrijk onderdeel uw brandbeveiliging. Op tijd gewaarschuwd worden kan heel wat leed voorkomen.

Brandblussers

Fero levert een verscheidenheid aan blusmiddelen. Niet alleen heeft u keuze uit de verschillende soorten(poeder, schuim, Co2) maar ook in grootte.

                

Maak direct een afspraak of bel voor meer informatie met: 06-41310826 Klik hier om te mailen.

                     

Fero is een KIWA erkend bedrijf dat werkt met REOB diploma gediplomeerde monteurs. Wij keuren en onderhouden blusmiddelen conform de Nen 2559 en Nen-En 671-3

Kiwa en REOB logo

Voor Overijssel en Drenthe rekenen wij geen voorrijkosten. Voor de andere provincies rekenen wij een kleine kilometervergoeding.

De provincies Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland vallen buiten ons werkgebied.