Paard in de wei en brandblusser

 

Fero levert en onderhoudt alle typen brandblussers zoals: poederblussers, schuimblussers, vetblussers, koolzuursneeuwblussers en metaalbrandblussers.

Een poederblusser is verkrijgbaar als 1, 2, 3, 6, 9 of 12 kilogram versie. De meest gangbare zijn die met een inhoud van 2 kg voor thuis, in de auto of boot en de 6 kg die men veel ziet in buitensituaties waar snel geblust moet kunnen worden zoals een tankstation.

Meer over poederblussers

Schuimblussers zijn leverbaar in de maten: 2, 6 en 9 liter. Zij zijn geschikt voor de brandklassen A en B. Dus voor vaste- en vloeistoffen maar niet voor gas. Ook op een vetbrand is een gewone schuimblusser niet veilig; hier zijn de speciale vetblussers voor. Meer over vetblussers

Meer over schuimblussers2 liter schuimblusser AB met sproeikopjeSchuimblusser 6 liter AB

Co2 blussers of koolzuursneeuwblussers zijn leverbaar in de maten 2 en 5 kg. Zij hebben geen brandklasse meer en tellen derhalve niet meer mee als een bluseenheid in de projectering(nen 4001).  Dus als u in een pand 5 blussers nodig heeft maar u wilt een of meerdere co2 blussers voor dure of gevoelige apparatuur dan heeft u 5 schuimblussers nodig plus het aantal co2 blussers wat u wilt hebben.

Meer over co2 blussersKoolzuursneeuwblussers

U heeft nieuwe brandblussers nodig of moeten de aanwezige apparaten gekeurd worden? Bel direct met 06-41310826 of stuur een mail.

Wilt u nog meer informatie over blusmiddelen? klik hieronder voor meer.

http://www.chemischeveiligheid.nl/14790/96-blusstoffen