Blusdeken

ATV blusdeken 120 x 180 cm

 

 

Bij Fero kunt u blusdekens bestellen in de maten: 120 x 120 cm, 120 x 180 cm en 180 x 180 cm.

120 x 180 cm is de meest verkochte. Onze blusdekens zijn van glasvezel en behandeld met een brandvertragend middel. Ze zijn dus perfect te gebruiken voor vlam in de pan, frituurbranden en kledingbrand. Ook kunnen ze gebruikt worden als bescherming bij het vluchten uit een brandend pand. U ziet dat de toepassing van een branddeken niet beperkt blijft tot de keuken alleen.

 Brand blussen met een branddeken Brandende kleding doven met een blusdeken

Vlam in de pan doven met blusdeken

Er zijn verschillende voordelen van een blusdeken:

  1. Een blusdeken is gemakkelijk te gebruiken en kan worden gebruikt door mensen zonder specifieke opleiding of ervaring.
  2. Een blusdeken kan worden gebruikt om een kleine brand te blussen voordat deze uit de hand loopt.
  3. Een blusdeken kan worden gebruikt om een persoon te bedekken die aan het branden is, wat kan helpen om de brand te doven en verbranding te voorkomen.
  4. Een blusdeken is een kosteneffectief middel om branden te blussen, aangezien het gemakkelijk te vervangen is en niet duur is om te vervangen.
  5. Een blusdeken neemt weinig ruimte in en kan gemakkelijk worden opgeborgen in een keukenkastje of een andere handige locatie in huis.
  6. Een blusdeken kan worden gebruikt om een elektrische brand te blussen, wat kan helpen om gevaarlijke elektrische schokken te voorkomen.
  7. Een blusdeken is gemakkelijk mee te nemen en kan worden gebruikt om branden te blussen wanneer u onderweg bent.

In het algemeen kan een blusdeken een belangrijk hulpmiddel zijn om branden te blussen en levens te redden in noodsituaties. Het is belangrijk om te onthouden dat een blusdeken alleen moet worden gebruikt voor kleine branden en dat het belangrijk is om altijd de brandweer te bellen bij grotere branden of bij branden die niet gemakkelijk te blussen zijn.